Лиценциран управител со станбени објекти

НИЕ СМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

КОИ СМЕ НИЕ?

НАША МИСИЈА

УСЛУГИ

КОНТАКТ

  КОНТАКТ ИНФО

  АДРЕСА

  Борис Кидрич 43/13,
  Тетово, Северна Македонија

  Е-МАИЛ

  contact@darbo.mk

  ТЕЛЕФОН

  +38978353765