Соларни панели за постоечки кровови

Висок квалитет за прифатливи цени.

image-2
Сончева светлина во енергија
image-3
Гарантиран повраток на инвестицијата
image-4
Енергетски мониторинг
image-2
Сончева светлина во енергија
image-3
Гарантиран повраток на инвестицијата
image-4
Енергетски мониторинг
Заштедување
Бесплатна електрична енергија
Користете ја сончевата енергија за напојување на вашиот дом и намалување на зависноста од мрежата. Купете соларни панели по прифатлива цена и преземете ја контролата врз вашата месечна сметка за струја. Закажете консултација со енергетски советник за да дознаете повеќе.
Дизајн
Елегантен и Издржлив
Нашите соларни панели се со низок профил и издржливи – ја претвораат сончевата светлина во енергија за наредните децении. Интегрираниот хардвер и едноставниот дизајн го постигнуваат ова со прицврстување на панелите блиску до вашиот покрив и еден до друг за минималистичка естетика. Закажете консултација со енергетски советник за да дознаете повеќе.

Инженеринг

Ефикасност
Максимално соларно производство

Соларните панели се дизајнирани да бидат високо ефикасни, обезбедувајќи максимално соларно производство во текот на целата година, дури и на покриви со комплицирани агли. Со помош на нашите инвертери, Вашиот целосно интегриран систем е безбеден и сигурен.

Искуство
24/7 Мониторинг

Управувајте со вашиот сончев систем од каде било во светот со мобилен мониторинг 24/7. Гледајте ја вашата енергија во реално време или поставете ги вашите преференции да се оптимизираат за енергетска независност.

Спецификација на Соларни Панели

Технички
Општи

_____
Моќност
450W / 550W
_____
Температурен коефициент
PMax: -0.38
Voc: -0.3
_____
Димензии
2103mm x 1040mm x 35mm
_____
Дизајн
Црна рамка од анодизирана алуминиумска легура
Црни соларни ќелии

_____
Сертификати
IEC 61215; IEC 61730
ISO 9001:2015; ISO 14001:2015
OHSAS 18001:2007; IEC TS 62941: 2016
_____
Производствени капацитети
САД, Австралија, Канада и Азија
_____
Гарантирано производство на електрична енергија
25 години - линеарно
_____
Гаранција на вграден материјал
15 години

Спецификација на Соларни Панели

_____
Моќност
450W / 550W
_____
Температурен коефициент
PMax: -0.38
Voc: -0.3
_____
Сертификати
IEC 61215, IEC 61730
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
OHSAS 18001:2007
IEC TS 62941: 2016
_____
Димензии
2103mm x 1040mm x 35mm
_____
Дизајн
Црна рамка од анодизирана алуминиумска легура
Црни соларни ќелии
_____
Производствени капацитети
САД, Австралија, Канада и Азија
_____
Гарантирано производство на електрична енергија
25 години – линеарно
_____
Гаранција на вграден материјал
15 години

Спецификација на Батерии

Спецификација на Батерии

Технички
Општи
Празнење

_____
Номинален напон
6 V
_____
Капацитет
240 Ah
_____
Циклуси на полнење и празнење
Повеќе од 2000
_____
Тип на батерија
Оловно киселинска

_____
Електролит
Сулфурна киселина
_____
Тежина
29,4kg
_____
Димензии
244mm x 190mm x 274mm
_____
Сертификати
IEC 60254; IEC 61427

_____
Длабоко празнење
до 80%
_____
C5
185 Ah
_____
C20
240 Ah
_____
C100
250 Ah

_____
Номинален напон
6 V
_____
Капацитет
240 Ah
_____
Циклуси на полнење и празнење
Повеќе од 2000
_____
Електролит
Сулфурна киселина
_____
Тип на батерија
Оловно киселинска
_____
Тежина
29,4kg
_____
Димензии
244mm x 190mm x 274mm
_____
Сертификати
IEC 60254; IEC 61427
Карактеристики на празнење - 80%

_____
C5
185 Ah
_____
C20
240 Ah
_____
C100
250 Ah

Напојувај го Домот. Напојувај се.

Нарачајте сега или разговарајте со енергетски советник ако имате какви било прашања