услуги за чистење

Chistenje vlezovi

Чистење на влезови од згради

Чистење на деловни простории

Деловни простории
Машинско чистење тврди површини

Машинско чистење на тврди површини

Чистење на трговски центри и продажни салони

chistenje trgovski
Магацини

Чистење на магацини

Чистење на стаклени недостапни површини

Стаклени површини
sportski sali

Чистење на спортски сали

Чистење на канализациони шахти

Канализациони шахти
Оџаци

Чистење на оџаци

Чистење на олуци

oluci