Panele diellore për çatitë ekzistuese

Cilësi e lartë për çmime të volitshme
image-2
Drita e diellit në energji
image-3
Kthim i garantuar i investimit
image-4
Monitorimi i energjisë
image-2
Drita e diellit në energji
image-3
Kthim i garantuar i investimit
image-4
Monitorimi i energjisë
Kursim
Energji elektrike falas
Përdorni energjinë diellore për të furnizuar shtëpinë tuaj me energji elektrike dhe për të reduktuar varësinë nga rrjeti. Siguroni panele diellore të me çmime të volitshme dhe merreni kontrollin mbi faturën tuaj mujore të energjisë elektrike. Caktoni konsultë me një këshillues energjie këshillues energjie për të mësuar më shumë.
Dizajn
Elegante dhe i qëndrueshme
Panelet tona diellore janë me profil të ulët dhe të qëndrueshëm – e kthejnë dritën e diellit në energji për dekadat e ardhshme. Hardueri i integruar dhe dizajni i thjeshtë e arrijnë këtë duke i fiksuar panelet afër çatisë tuaj dhe pranë njëri-tjetrit për një estetikë minimaliste. Caktoni konsultë me një këshillues energjie për të mësuar më shumë.

Inxhinieri

Efikasiteti
Prodhimi maksimal diellor
Panelet diellore janë projektuar të jenë shumë efikase, duke siguruar prodhim maksimal diellor gjatë gjithë vitit, madje edhe në çati me kënde komplekse. Me ndihmën e invertorëve tanë, sistemi juaj plotësisht i integruar është i sigurt dhe i besueshëm.
Përvojë
Monitorim 24/7

Menaxhoni sistemin tuaj diellor nga kudo në botë me monitorim celular 24/7. Shihni energjinë tuaj në kohë reale ose vendosni preferencat tuaja që të optimizohen për energji të pavarur.

Specifikimi i paneleve diellore

Specifikimi i paneleve diellore

Teknikisht
Gjeneral

_____
Fuqia
450W / 550W
_____
Koeficienti i temperaturës
PMax: -0.38
Voc: -0.3
_____
Dimensionet
2103mm x 1040mm x 35mm
_____
Dizajn
Kornizë e zezë aliazh alumini të anodizuar. Qeliza diellore të zeza

_____
Certifikata
IEC 61215; IEC 61730
ISO 9001:2015; ISO 14001:2015
OHSAS 18001:2007; IEC TS 62941: 2016
_____
Kapacitetet prodhuese
САД, Австралија, Канада и Азија
_____
Prodhim i garantuar i energjisë elektrike
25 vite - lineare
_____
Garancia e materialit të integruar
15 vite

_____
Fuqia
450W / 550W

_____
Koeficienti i temperaturës
PMax: -0.38 Voc: -0.3
_____
Certifikata
IEC 61215, IEC 61730
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
OHSAS 18001:2007
IEC TS 62941: 2016

_____
Dimensionet
2103mm x 1040mm x 35mm

_____
Dizajn
Kornizë e zezë aliazh alumini të anodizuar. Qeliza diellore të zeza

_____
Kapacitetet prodhuese
SHBA, Australi, Kanada dhe Azi
_____
Prodhim i garantuar i energjisë elektrike
25 vite – lineare
_____
Garancia e materialit të integruar
15 vite

Specifikimi i baterisë

Teknik
Gjeneral
Shkarkimi
_____
Tensioni nominal
6 V
_____
Kapaciteti
240 Ah
_____
Cikli i karikimit dhe shkarkimit
Më shumë se 2000
_____
Lloji i baterisë
Acidi i plumbit

_____
Elektrolit
Acid sulfurik
_____
Pesha
29.4 kg
_____
Dimensionet
244 mm x 190 mm x 274 mm
_____
Certifikatat
IEC 60254; IEC 61427

_____
Shkarkim i thellë
deri ne 80%
_____
C5
185 Ah
_____
C20
240 Ah
_____
C100
250 Ah

Specifikimi i baterisë

_____
Tensioni nominal
6 V
_____
Kapaciteti
240 Ah
_____
Cikli i karikimit dhe shkarkimit
Më shumë se 2000
_____
Elektrolit
Acid sulfurik
_____
Lloji i baterisë
Acid plumbi
_____
Pesha
29.4 kg
_____
Dimensionet
244 mm x 190 mm x 274 mm
_____
Certifikatat
IEC 60254; IEC 61427
Karakteristikat e shkarkimit - 80%

_____
C5
185 Ah
_____
C20
240 Ah
_____
C100
250 Ah

Fuqizoni shtëpinë me energji.

Porositni tani ose bisedoni me një këshillues energjie nëse keni ndonjë pyetje