Shërbime artizanale

photo-1607472586893-edb57bdc0e39

Instalimi dhe riparimi i instalimeve hidraulike

Instalimi dhe riparimi i ujërave të zeza

kanalizacija
markus-spiske-kK7uPfb2YWU-unsplash

Instalimi dhe riparimi i instalimeve dhe pajisjeve elektrike

Shërbime llamarine

limarija
greachi na oluci

Instalimi i ngrohësve të ulluqeve

Montimi i dyerve te hyrjes

glass door of the office building.
moleraj

Shërbimet e lyerjes

Mirëmbajtja e hortikulturës dhe peizazhi

hortikultura