Drejtues i licencuar i objekteve të banimit

NE JEMI ZGJIDHJE PËR NEVOJAT TUAJA

Katër hapa drejt një ndërtese të menaxhuar ME SUKSES

Organizoni takim

Pranoni ofertë

Shërbimi i realizuar

Paguani online

Organizoni takim
Pranoni ofertë
Shërbimi i realizuar
Paguani online
pexels-cadeau-maestro-1170412

Çfarë do të thotë menaxhimi?

- pastrim dy herë në javë (i thatë dhe i lagësht)
- instalimi elektromekanik kontrollohet një herë në javë
- kontrolli i hidroforit
- shërbim mujor i ashensorit
- investimet dhe mirëmbajtja parandaluese e objekteve dhe pajisjeve
- pastrimi i oxhakut (vjeshte)
- kontroll teknik vjetor i ashensorit